29 Nisan 2012 Pazar

Hepinize Çok Teşekkürler İyiki Varsınız =))

                  Merhaba sevgili arkadaşlar ,
             Biz anne-kız olarak bu hafta yeni bir hayata merhaba demeye hazırlanıyoruz.Bizim ilk çalışma tecrübemiz olacak. İçimizde , hobimizi işe dönüştürmenin mutluluğu ve heyecanı var. Tabiki bize inanıp , güvenen dostlarımızın desteği ,yıllarınbirikimi ve sevgimizle bu işin üstesinden geleceğimize inanıyoruz.
          Biz Ece Aymer ailesine katıldığımız günden beri sevgilerini , desteklerini , bize inançlarını bizden esirgemeyen o kadar çok dost ekledikki yüreğimize , hepsine çooook teşekkür ediyoruzz. Bloğumuza ve iş hayatımıza o dostlara teşekkür ederek başalamak istedikk.

         Öncelikle , sohbetinden inanılmaz keyif aldığım , atölyemizin büyüğü çok değerli Sevinç Hanım öncelikle  Ece hanım gibi bir evlat yetiştirdiğiniz için , sevginizi katarak yaptığınız emsalsiz yemeklerinizle bize verdiğiniz destek için size çok teşekkürlerr.

        Sevgili Ece Hanımımız , yüreğinizde beslediğiniz o küçük kız çocuğu hiçbir zaman büyümesin inşallah :) Biz Pulatoğlu ailesi olarak yıllardır başarılarınızı taktir etmenin ötesinde biz sizin gönlünüzü , yüreğinizi sevdik.Siz işlerdeki başarınızın dışında çok yürekli , sevecen , duygusal, dünya iyisi bir evlat yanı sıra dünya iyisi bir annesiniz. Sevgili şovalye Ececiğim bize güvenip, inandığın  desteklerin ve bunca güzel insanı hayatımıza soktuğun için çooook teşekkürlerrr :))

       Yüzü gibi gönlüde güzel sevgili Nalan Hanımcığımız, bize gösterdiğiniz ilgi ve alakaya , her daiö verdiğiniz bilgiler için çoook teşekkürlerrr . :)

       Sevgili Buketimiz , yıllar sonra tekrar seninle Ece Aymer çatısı altında buluşmanın mutluluğunu anlatamayızz . O sıcacık yüreğine , bize olan tüm desteklerine çooook teşekkürlerrr. :)

      Atölyemizin atom karıncası , canımız Seden 'imiz , minik devimiz bize gösterdiğin ilgii, alakaa ve kocaman yüreğinee çookk teşekkürlerrr. :)

     Veeeeeee 
    Kader arkadaşımız , Royal Coatumuz , amacımız , gayemız atölyemizin uslu görünümlü afacan kızı Asumanımız herşey için çoook teşekkürlerrr . :)

      Bizim dünya tatlısı salata kraliçemiz Füsunumuzz .Bildiklerini her daim bizimle paylaştığın için çoook teşkkürlerrr. :)

      Sessiz , sedasız işini yaparkenn hiç beklenmedik , bir anda yaptığı espirilerle gönlümüze taht kuran kavanozlar kraliçesi Ammaaannn Semacığımızz herşey içinn çoook teşkkürlerrr . :)
  
      Diyet kurallarını yıkmamıza öncülük eden atölyemizin barbie bebeğii Ayşen hanımcığımız , tüm pozitiff düşünceleriniz , pamuk yüreğiniz içinn çooook teşekkürlerrrr . :)

     O bir küçükk hanfendiii . Bize sağladığınn tüm motivasyonlarında bizi yüreklendirdiğin içinn çook teşkkürrlerr Gülistanımızzz. :)


            Veeee
             Her zamann bize olann sevgisini ,inancını  desteğini eksik etmeyen, bize olabilecek en güzel atölyeyi hazırlayan ,gönlümüzün kralı ,evimizin hatta atölyemizin kralı , canımız SELİM PULATOĞLU 'ya sonsuz teşekkürler .İyikii varsınnn . :))

         Veeee Veee Veeee
         Her daim en zor zamnlarımızda bize kolkanat geren , bu işte bize inanıp her türlü desteği veren her gün atölyemizi hazırlamak için azimle elinden gelen herşeyi yapan İZZET ENİŞTEMİZE 'de sonsuz teşekkürlerrrr :))

    HEPİNİZİİİİ İYİKİİ VARSINIZZZ HEPİNİZİİİİ ÇOOOOKK SEVİYORUZZZZZ :))

1 yorum:

  1. Canım benim ben de sizi çooook seviyorum. İyi ki geldiniz, tanıştık, çalıştık, sizi tanıdığım için çok mutluyum... (atomkarınca :))

    YanıtlaSil