12 Haziran 2012 Salı

Kendimizi Taçlandırdık....


Cumartesi günü Bilkentteydik. Hem çok güzel satışlar yaptık , hemde çok eğlendik.





Sonunda başarımızdan dolayı Deniz'le kendimizi taçlandırdık.


Bu aralar prova ve pasaport işleriyle uğraşıyorum .Turneler başladı artık . Derslerde atölyede devam ediyor. Yine çok güzel ürünler yapıldı .












 


 

Baksanıza kursa kimler gelmiş.Bahçemizde misafirlerimizde var . :)


Sevgili Esra Demir meleklerimize yeni yorum kattı .Melekler her an uçmaya hazır..



Bu hafta bizden bu kadar...

       Sevigiyle ve Sağlıkla kalınn ...

                                                          Tuğçee


5 yorum:

  1. lutfen bırı bana tugla teknıgını anlatırmı ne olur bakın yalvarıyorum ama :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili esce
      objeyi linenle boyuyoruz.bir yere kahverengi,hardal,beyaz veyakiremit rengi,siyah,beyaz renkleri ayrı ayrı dökün.doku çalışmalarında kullandığımız deniz süngerine belirlediğimiz 3 rengi yanyana yüklüyoruz.linene boyadığımız objenin üzerine süngeri evire çevire hafif hafif dokunuşlarla alt dokuyu oluşturuyoruz.yukardan aşağıya doğru 1.5 cm ölçerek enine çizgiler çizin(en alta kadar).satırların ilkinde 3ercm işaretleyerek satır sonuna kadar işaretlenir. alt satırda.yukardaki satırda işaretlenen 3cmlikyerin 1.5cm sağina 1.5cm soluna işaretlenerek 2.satırda tamamlanır.bu iki satırı tekrarlayarak alta kadar işaretliyoruz kurşun kalemle.ince uçlubir fırçayla oluşturduğumuz bu şablonun üzerinden geçiyoruz.beyaz boya kuruduktan sonra daha ince uçlu bir fırçayla kahverenkle veya siyahla beyazın ortasindan 2.çizgi çizilir.tuğla çalışması böylece tamamlanır.kolay gelsin.

      Sil
    2. sıze nekadar teskkur etsem azdır benı dıkkate aldıgınnız ıcın cok tesekkur ederım bu ara bırkac sorum olacak kafama takılan ,lınen dedıgınız tam olarak nasıl bır renk kullanmadım hıc ,bırde bu yukarıda saydıgınız renklerın hepsını kullanıyoruz sanırım ama bıryerdede 3 renkten bahsetmıssınız burada bıraz kafam karıstı:)yanı buradakı doktugumuz renklerden 3 anesınımı secıyoruz?:S

      Sil
    3. linen krem renginin koyusu.Plaid boyalarda linen var. Ya ilk üç yada ikinci üçü seçip dokuyu oluşturyorsunuz.

      Sil
    4. esra hanım ben bu konuda bana ne onerırsınız.bende bu alanda kendımı gelıstırmek ıstıyorumda neler tasvıye edıyosunuz ?

      Sil